Welcome, visitor! [ Register | Login

Publish your ad for free

$124.00

CXVMayra KermitLaz CorinneMc replica fodboldtrøjer Horace RomanowFm

  • Street: Melkmeisjeslaan 7
  • City: De Meern
  • State: Connecticut
  • Country: Netherlands
  • Zip/Postal Code: 3454 Wt
  • Listed: May 30, 2021 5:07 am
  • Expires: This ad has expired

Description

Alex Crook fra talkSPORT sagde: ‘Det er næsten sikkert, at Køb Schweiz Trøje – http://profess.bossardpartner.com/schweiz.00 han forlader Stamford Bridge på udlån næste sæson, han er kun med i en Premier League- eller Champions League-kamp denne sæson.
Ifølge talkSPORT vil Tomori afvise en tilgang fra nyfremmede Leeds United. Mens Tomori er meget rangeret hos Chelsea, søger han et lån til regelmæssig spilletid resten af ​​sæsonen.
Den unge centerback har ikke fået meget spilletid denne sæson Køb Valencia Trøje – http://profess.bossardpartner.com/valencia.00 på grund af ankomsten af ​​Thiago Silva og fremkomsten af ​​Kurt Zouma. Chelsea-forsvarer Fikayo Tomori har besluttet den klub, han håber på at blive medlem i januar på lån. .
Han tilføjede: “Jeg ønskede, at alt skulle blive gennemtænkt, og jeg tænkte på, hvad der skete, især når vi havde et par uger fri før den nye sæson.
Og 23-åringen har sagt, at han i stedet vil kæmpe for sin plads på Stamford Bridge. Alt var klar til, at Tomori skulle slutte sig til Hammers på et sæsonlangt lån, men den unge stopper trak sig ud af aftalen i sidste øjeblik.
Chelsea-forsvarer Fiyako Tomori har forklaret, hvorfor han afviste en deadline-skift til West Ham United. Tomori så mest sandsynligt ud til Stamford Bridge inden kl. . 23:00, men valgte at blive i klubben.
West Ham var interesseret i Køb Lazio Trøje – http://profess.bossardpartner.com/lazio.00 et lånetræk til den engelske forsvarer for at øge deres defensive rækker. Chelseas manglende aflæsning af Antonio Rudiger har også set en overbelastning af forsvarere ved Stamford Bridge, og West Ham håbede at udnytte kapitalen ved at tage den stadigt forbedrende Tomori..

 

27 total views, 1 today

  

Listing ID: 79260b31d8224b8a

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply